Grillade päron med mintchokladsås
Till 4 portioner behöver du:
1 dl vispgrädde
20 plattor after eight
2 stora fasta päron
2 msk rårörssocker
1 dl rostade hasselnötter
Vispad grädde till servering
1 dl vispgrädde
20 plattor after eight
2 stora fasta päron
2 msk rårörssocker
1 dl rostade hasselnötter
Vispad grädde till servering
Plocka upp 20 plattor ur påsarna i kartongen.
Värm grädden i en kastrull.
Lägg i after eight, en efter en, som sakta får smälta.
Vispa såsen slät och häll upp i en skål.
Dela, kärna ur och skär päronen i ca 1 cm tjocka klyftor.
Lägg ett ark grillfolie på grillen. Strö på sockret.
Lägg på päronklyftorna och grilla dem till de är gyllenbruna. Vänd dem några gånger under tiden.
Lägg på päronklyftorna och grilla dem till de är gyllenbruna. Vänd dem några gånger under tiden.
Servera päronen med mintchokladsås, rostade nötter och lättvispad grädde.